Tippa På Friidrott – Höjdhoppare Som Är Värda Att Syna

post thumb
Höjdhoppare
Av Janne/ 28 Dec 2021

Tippa På Friidrott – Höjdhoppare Som Är Värda Att Syna

Om du vill betta på höjdhopp är det läge att läsa på om olika höjdhoppare och deras dagsform. Det är många faktorer som har betydelse för om en tävlande kommer lyckas på en tävling eller inte. Vissa är till exempel mycket bättre inomhus än utomhus. Andra kan prestera bättre på hemmaplan eller på en särskild arena. Det påverkar så klart ditt bet.

Svenska Höjdhoppare

Många följde friidrott och framförallt höjdhopp när svenska höjdhoppare som Kajsa Bergqvist, Stefan Holm och Emma Green tävlade. De tog många fina medaljer och var framgångsrika under många år. Nu har det varit lite mer sparsmakat med just svenska framgångar i höjdhopp. Istället är det andra länder som har tagit över tronen. Det gäller både för herr- och damsidan. Därför kan det vara värt att läsa på om andra framgångsrika tävlande innan du bettar.

Kajsa Bergqvist är dock någon som fortfarande syns väldigt flitigt i mediesammanhang. Du kan höra Bergqvist om psykisk ohälsa, om sina framgångar och mycket annat. Numera är hon dock förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget. Kanske är det vad som krävs för att Sverige återigen ska bli en kraft att räkna med inom sporten?

Betta På Olika Höjdhoppare

När du loggar in hos ett spelbolag kan du normalt betta på olika höjdhoppstävlingar. Det kan vara en svenskt tävling eller ett större mästerskap. Några höjdhoppare som du kan hålla ett öga på herrsidan är guldmedaljören från OS. Han heter utaz Essa Barshim och kommer från Quatar. På andra plats kom italienaren Gianmarco Tamberi. På damsidan var det Mariya Lasitskene från Ryssland som hoppade högst. Dessa är alltid heta namn vid en kommande tävling.

Du behöver inte bara betta på vem som vinner själva tävlingen utan du kan även spela på andra alternativ. Du kan till exempel gissa på den vinnande höjden. Det går även att kombinera flera bets precis som på Europatipset. Då har du chansen att vinna mer pengar eftersom du har ett högre totalodds på din kupong.

Svenska Framtidshopp

Så finns det då några höjdhoppare som du kan hålla ögonen på? En av våra främsta hopp är Maja Nilsson som kom på en 14:e plats i OS senast. Hon är fortfarande ganska ung och har potential att bli riktigt bra. Du kan alltså följa hennes karriär samtidigt som du bettar på de tävlingar som hon deltar i den närmaste framtiden.

Friidrott och höjdhopp fortsätter att vara populärt och vi är säkra på att vi kommer se flera stjärnskott i framtiden. Det är bara att fortsätta följa de nationella och internationella tävlingarna.