Ny mobil

Jag har precis beställt ett nytt mobilanbonemang. Jag valde tillslut detta abonnemang hos Tre som fått bra omdömme hos operatorer.se. Ni kan läsa deras recenssion av Tre Vänner mobilabonnemang för mer information. Nu hoppas jag bara min mobiltelefon kommer på måndag då min nuvarande mobils ringsignal har slutat att fungera, fruktansvärt frustrerande.

Vad använder ni för mobil? jag valde en SonyEricson som var gratis om man tecknade abonnemang.

3 svar till “Ny mobil”

 1. Jag har också en Sony Ericsson. Har ingen koll på vad den heter mera. Är väldigt dålig på mobiler, är glad om jag har en som funkar. Fast ofta kan jag tycka att det är fantastiskt utan mobilen, det är en frihet att vara ute och promenera eller göra något annat utan att vara anträffbar.
  Fast jag kan ändå förstå din frustration. För har man en mobil, så vill man ju att den ska funka när man väl vill använda den.

  /Anna

 2. Hej,

  mitt namn är Anna Ottosson och jag läser civilekonomprogrammet vid Linköpings universitet och är vid sidan av studierna chefredaktör för sektionstidningen Drömmen. I nästa nummer som kommer ut i februari har jag och min redaktion bestämt oss för att ha tema Prestation. Med detta som bakgrund skriver jag nu till dig för att fråga om det finns någon möjlighet att du skulle vara intresserad utav att ställa upp på en intervju någon gång under januari månad? Intervjun kan göras via mail eller telefon och behöver därför inte alls ta mycket tid!

  Med vänlig hälsning,
  Anna Ottosson

 3. Hej Kajsa!

  Jag arbetar på Content Talarbyrån, vi är ett företag som förmedlar föreläsare. Jag ställer här på kunds begäran frågan om du föreläser?
  Återkom gärna till mig via telefon, 08 556 320 22, eller mail, johan@content.se

  Mvh Johan Eriksson

Kommentarerna är stängda.