Konstig känsla med ny diet

Ah jag är trött, jag hade en monstermorgon imorse men mer om det sen. Jag var och tränade efter jobbet och börjar redan känna träningsvärken komma krypande, hoppas det inte är skit ont imorgon. Idag har jag startat LCHF dieten! All the fat you can eat good people. Men ingen potatis, pasta, ris eller vanligt bröd. Inget mjöl, inga kolhydrater. Det ska nog gå bra det här det jag saknar är såklart bröd. Kajsa

Min morgon var som sagt helt kokobananas, men mitt nya LCHF bröd var en riktig höjdare! Glömt ställa alarmet så jag vaknade tjugo minuter innan bussen skulle gå så jag flög som en kanonkula ur sängen och drog på mig närmsta kläder, snubblade in i badrummet för att gno runt några varv i munnen med tandborsten, slänga på mig jacka och skor och sticka iväg. Jag hann, hur vet jag inte.. Mer än att jag satt och flåsade med pannan mot rutan påväg ner mot stan  medan illamåendet klibbade i halsen.