Vad trött man blir…

Inte nog för att man får massa tråkiga kommentarer på ryska så dyker det även upp kommentarer från diverse oseriösa svenska sidor… Främst inom smslån. För du som inte vet vad ett smslån är är det ett litet lån med en extremt hög ränta, eller förlåt avgift kallar de flesta den…

Snälla sluta skicka kommentarer som är orelevanta, ni andra är välkomna att fortsätta kommentera…

4 svar till “Vad trött man blir…”

 1. Då måste jag tipsa om Spam Karma 2 (eller SK2 som den oxå heter). Den tar bort 99% av dessa spamkommentarer. Bara att installera som plugin i wordpress…

 2. Hallå!

  Är du den där riktiga (kända) Kajsa Bergqvist eller ett fan? Jag kommer ihåg när du satt i TV-studion ~99 och pratade om att du gillade att klä upp dig i glamorösa klänningar och gå på fest. Du verkade lite blyg/nervös. Det var länge sen. Sen dess har din karriär varit fantastisk. Tyvärr missade jag dig när du gjorde svenskt rekord på studenternas IP i Uppsala (jag pluggade där då).
  Heja!

  /Janne

 3. Hej!
  Jag arbetar med företagsarrangemang och har ett spännande upplägg som sker i höst med 1-2 dagars jobb (föreläsning inom motivation) och resterande tid till avkoppling ombord på en av världens största lyxkryssare i Karibien. Skulle vilja komma i kontakt med dig för att ge dig en bild av arrangemanget som jag tror skulle vara av intresse.
  Kontaktuppgifter finns på webben, har försökt nå dig på anant sätt men hittar inga kontaktuppgifter någonstans.

  Med hopp om att du hör av dig!

  Med allra bästa hälsningar // Helena Sjögren – Eriks of Sweden

 4. Hej, nu ska du få dig en vettig kommentar.
  Att du tycker att förslaget till borttagna löparbanor på Stockholm Stadion är befängt är patetiskt. Fotboll spelas vår som höst och även på sommaren på stadion. Hur kan du då påstå att det är friidrottens arena? Det är DN-galan en gång om året där. Det spelar ingen roll hur jävla många tv-tittare det är. De tjänar mer pengar på fotbollen. Och du har definitivt ingenting att säga till om då du inte ens idrottar längre, och du är heller inte någon aktiv supporter till Djurgårdens IF. Visst, vill du slåss mot alla oss i Djurgårdsfamiljen så kan vi göra det. Och angående “Kan Inter och Milan dela hemmaarena liksom lagen i Göteborg ska det väl gå också i Stockholm” så har du ingen ANING om vad du snackar om. Inter och Milan spelar på samma arena på grund av att det ej finns andra alternativ i deras städer. Det finns inte utrymme för nya arenor. I Göteborg är problemet pengar, de hade inte delat arenor ifall de inte var tvugna. Så du kan FAN inte kräva att vi stolta Djurgårdare ska spela våra hemmamatcher på solnas ÄCKLIGA betongbunker råttsunda (även känd som råsunda).
  Du vet verkligen inte vad du pratar om.
  Ge dig.

Kommentarerna är stängda.