Janauaridag!

Idag så kom min och Hannas klasskompis Emma hit till Stockholm, och det var jätteroligt. Vi gick ner på statoil och köpte godis, sedan hämtade pappa oss hos Hanna och åkte hem till mig igen. Där kollade vi bland annat på How I meet your mother och sen massa annat på tv:n. Efter ett tag tyckte vi att det var dags att börja jävlas med Emma, vilket vi gjorde! det var riktigt roligt faktiskt.Riktigt vad är hemligt 🙂

Barney i action liksom!

Igår så klev vi upp runt nio och sen skjutsade Pappa ner oss till bussen som gick till stan 10.00. Efter vi hade gått på stan i sjutton år i världens jobbigaste väder så åkte vi mot ica kvantum där vi skulle handla och sen åka hem till Linnéa och äta middag och efterrätt. Det blev naturligtvis fläskfilé, pasta och sås, det var verkligen mums! Till efterrätt åt vi mosade vi jordgubbar och hallon med glass, det var hur gott som helst! Middagen var för att fira att vi fått ett lån på och kan därmed åka på semetster tillsammans! Det blir Spanien i Sommar!!! Efter maten satt vi i soffan och pratade och knäppte massa gruppbilder som vi typ förstörde genom att antingen skratta, kolla bort eller göra så att alla såg konstiga ut.

Nu ska jag snart gå ner och duscha och sen äta någonting och sen kolla på tv eller liknande.

Shit, ännu ett positivt inlägg. helt sjukt underbart.