Blöjkris!

Eftersom inte vädret är så roligt idag så tillät jag mig själv att ta en liten sovmorgon. Max vaknade vid 8 istället så det var skönt med en extra timmes sömn. Sen låg vi och myste lite i sängen innan vi gick upp för att äta frukost. När jag stod och gjorde frukost så kommer Max in ålandes i köket och det verkligen stinker, då har skitungen bajsat 😛 Så jag skulle hämta en ny blöja men märker till min stora fasa att dom är slut! Vad gör jag nu? undrade jag och ringer till mamma för att fråga om hon har flera blöjor men dom var slut… Så jag ringde till Kevin och det är tur att man har världens bästa pojkvän för han åkte förbi med en bunt när han åkte till jobbet 🙂 Så var det problemet löst.(Jag vet att jag kunde ha gått ner till ICA och köpt nya blöjor men kändes inte så snällt att låta Max sitta på sin smuttsiga blöja fram och tillbaka till affären…)

Hitta jättefina barnkläder på nätet så du kan köpa barnkläder online dom har jätte fina barnkläder och andra barnartiklar.