Kryssningssemester då!

Dags för semester nu. Men jag kan inte bestämma mig vart jag vill åka på min semester. Jag har pratat lite med folk på jobbet och de säger alla samma sak i stort sett. Jag tror över 70% av alla på mitt jobb som ska iväg över semestern ska till Thailand över sommaren. Och visst Thailand är ju underbart på alla sätt och vis men jag känner att jag vill göra något som inte alla andra gör. Satt och kikade lite på hotell i Thailand på hotellthailand.nu och visst det finns en hel del, men…

Jag vill testa på något nytt! Så jag har kollat runt nu ett bra tag på nätet och jag fastnade för det här med kryssningar.

Jag har aldrig åkt på kryssning innan så det känns verkligen jättespännande! Tänk att bara få glida ut på havet på ett jättefartyg och bara njuta av att vara ett med naturen. Sen verkar ju många företag erbjuda möjligheten till massvis med olika äventyr och utflykter när man stannar till i de olika hamnarna där man kan uppleva städerna man är i om man inte vill vara på kryssaren hela tiden. Men vill man så kan man ju alltid stanna på kryssaren för där finns allt man kan tänkas behöva. Allt från mat till sovplats till underhållning och affärer så det är väl mer för sådana som jag som gärna springer runt och upplever nya ställen när jag är ute och reser. Men nu ska jag ta och boka min Karibienkryssning med MSC Cruises.

Vad sägs om det?

Ett svar till “Kryssningssemester då!”

Kommentarerna är stängda.