Mobilt bredband äger

Längesen jag skrev, men det är mkt att göra nu. Sitter just nu på stan med mitt nya mobila bredband och surfar. För ett par veckor sen satt jag här med min dator och blev frustrerad för det enda jag kunde göra var att spela ms röj. När jag kom hem bestämde jag mig för att köpa ett och hittade sidan mobila bredband. Hittade genast vad jag ville ha. Chattar med brorsan på msn. Han har precis varit och kollat på hockey och tipsade om en bra sida för sportbarer – sportbar.nu. Supersmidigt! Nu ska jag gå och köpa kaffe. Trevlig helg på er!

Ett svar till “Mobilt bredband äger”

 1. Hej Kajsa,
  Såg du lägger av med höjen och satsar på tennis istället, bra tänkt! Hörde för ett tag sedan att du spelar tennis på tennisstadion där jag har drivit min tennisakademi (www.stockholmtennisacademy.se) under snart 6 år. Tänkte tipsa dig om ett spännande projekt som jag jobbat på under låång tid. Du vet ju också att tekniken är ett måste för att nå en högre nivå.

  Checka http://www.tennistips365.com och hojta till om jag kan göra något för din tennis.

  Fredrik Lindstrom
  Manager Tennistips365.com
  ————————————
  Karlavagen 12
  Butique 365
  114 30 Stockholm
  SWEDEN
  ————————————
  http://www.tennistips365.com
  info@tennistips365.com

Kommentarerna är stängda.