Höstmörkret = Bingo

Jaha, höst, vinter och rusk. Jag känner verkligen för att krypa ner i en fåtälj med en varm kopp choklad och bara kura tills våren är tillbaka. Jag satt och surfade igår för jag hade ingen vidare lust att gå ut och då kom jag på att jag borde testa att spela
Bingo på nätet. Det roliga med bingo är att det är okonstlat, det går snabbt att sätta sig in i och det är inget krångel med nånting. Man behöver inte installera programvaror för att kunna spela och reglerna för bingo är minst sagt enkla. På Caliber bingo är det dessutom riktigt trevligt att chatta med alla andra som spelar och det gör ju inte saken sämre. Jag kommer nog att spela ganska mycket bingo på nätet denna vinter tror jag bestämt! 🙂

Birgitta Håkansson

Hej Kajsa.
Vet inte om jag kommit rätt. Skulle vilja ha kontakt med
Kajsa Bergqvist, höjdhopperska och sommelier.

Har jag kommit rätt och du är intresserad av guidning på en vinresa till sydvästra Frankrike, så hör av dig. Gäller 4 dagar i vår eller höst.

Kul om du hörde av dig
Du når mig via mailadressen ovan eller på 0703 70 03 80